Startsidan Spelprogram 7-manna stor 7-manna 5-manna Område (P) Historik partilleif.com
PIF-cupen 2018
Senast uppdaterad:2019-05-06
 
Välkommen till en av de större turneringarna i Göteborgsområdet som 2019 firar 10-års jubileum!

Ett stort tack till alla deltagande lag, spelare, ledare, supporters, domare och funktionärer som deltog i årets Träningsmatchturnering.
Det har varit strålande sol, förvisso fortfarande bitande kallt på förmiddagarna, och väldigt många trevliga matcher. Det mesta har flutit på enligt plan och vi är glada över det mottagande vi hittills fått.
Vi kommer att analysera vad som gjordes bra under helgen och vad som kan förbättras. Det enda som är helt givet är att PIF-cupen aldrig står still utan siktar hela tiden på att bli bättre för varje år och överträffa de deltagande lagens förväntningar på cupen!

###

Försommarcupen 2019 är inställd p.g.a. för få anmälda lag. Beslut fattat 2019-05-06.

###

Har ni några frågor så svarar vi snabbt på vår officiella cup-mail.

###

Kort om PIF cupen:
Cupen spelas 2019 för tionde året! Partille IF FK är en förening som åker på väldigt många cuper då vi värdesätter gruppgemenskapen och tävlingsmomentet! Därför vill vi anordna en egen cup där vi tar med oss alla goda egenskaper en cup ska ha!
Vi sätter fotbollen i fokus genom att:
- sätta ett bra spelschema för samtliga lag där det finns möjlighet till återhämtning, utan att för den delen dra ut på tiden i onödan.
- vi stöttar er ledare genom att i god tid ge den information ni behöver.
- genomföra en festlig prisutdelning.
- erbjuda bra kost under en lång cupdag.

Vi anser att det vid cuptillfällen är ett utmärkt tillfälle för barnen att lära sig tävla på rätt sätt, dvs att hantera förluster och att hantera segrar med respekt mot varandra, motståndare och funktionärer. Detta gäller även ledare och föräldrar.

Vi har ansökt om cupsanktion av Göteborgs Fotbollsförbund för båda cuperna.